Thomas Ekman är ny styrelseledamot i Pierce

E-handelsbolaget Pierce, som säljer kläder, utrustning och reservdelar till motorcykelåkare, meddelade idag att Thomas Ekman har blivit invald som styrelseledamot i Pierce.

Thomas Ekman har en imponerande bakgrund från flertalet snabbväxande företag. Han arbetar nu som VD i Dustin Group AB. Dessförinnan var han VD för Cabonline Group, VD för Tele2 Sverige och har suttit i flertalet styrelser, däribland Sportamore och Com Hem.

Det blir spännande att arbeta med styrelsen i Pierce. Företagets utveckling under de senaste åren är imponerande och jag tror att framtiden ser ljus ut. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Henrik Zadig och resten av bolagsledningen, resterande styrelseledamöter och Procuritas-teamet,” säger Thomas Ekman.

Vi är glada över att Thomas ansluter till vår styrelse och ser fram emot att ta del av hans omfattande erfarenheter från e-handel, digitalisering och att skala upp verksamheter.” säger Henrik Zadig, VD, Pierce.

Mattias Feiff, Partner på Procuritas, kommenterar: ”På Procuritas jobbar vi aktivt med att hitta de mest relevanta styrelseledamötena till våra portföljbolag eftersom vi tycker att våra bolagsledningar förtjänar den bästa supporten som finns tillgänglig. Vi är därför väldigt nöjda med att Thomas Ekman ansluter till styrelsen i Pierce.