Bikes save lives – Pierce och Eezer Initiativet inleder samarbete

Pierce har börjat samarbeta med The Eezer Initiative (www.eezer.org) för att stödja arbetet med att minska mödradödlighet i Afrika med Eezers motorcykelambulanser. Målet är att utveckla säkra och kostnadseffektiva transportlösningar för gravida kvinnor i Afrika.

– Vi på Pierce vill hjälpa till där vi kan. När vi kom i kontakt med The Eezer Initiative som arbetar med att lösa ett viktigt problem i Afrika på ett sätt som ligger nära vår passion för motorcyklar kändes det naturligt att börja samarbeta, säger Göran Sällvin, Sales & Marketing Director at Pierce.

– Att minska mödradödligheten på landsbyggden i Afrika är en svår uppgift som kräver engagemeng, samarbete och uthållighet. Vårt mål är att ha 3000 motorcykelambulanser i Afrika innan 2030. Genom samarbetet med Pierce har vi möjlighet att nå ut till motorcyklister i hela Europa och vi tror att tillsammans med Pierce kan vi göra skillnad för mödrar i Afrika, säger Lars Klingsbo, Coordinator, Eezer Initiativet.

Pierce bidrar med kommunikation och marknadsföring av samarbetet i sociala medier och i sina online butiker. Pierce kommer också att matcha varje donation 1:1.

För mer information gå till www.bikes-save-lives.org och om du vill bidra gå till www.xlmoto.se or www.24mx.se för att donera.