Inbjudan till presentation av Pierce Groups bokslutskommuniké för 2022

Den 17 februari klockan 08.00 CET publiceras Pierce Groups bokslutskommuniké för 2022. Klockan 09.00 CET samma dag håller tf. VD Willem Vos och CFO Niclas Olsson en webcast och telefonkonferens på engelska om kommunikén.

Information om inloggning till presentationen
Om du önskar delta via webcasten, vänligen gå in på länken nedan.
https://ir.financialhearings.com/pierce-group-q4-2022

Om du önskar delta via telefonkonferens registrerar du dig via länken nedan. Efter registreringen får du telefonnummer och ett konferens-ID för att logga in till telefonkonferensen. Via telefonkonferensen finns möjlighet att ställa muntliga frågor. 
https://conference.financialhearings.com/teleconference/?id=5007441

För mer information, vänligen kontakta:
Willem Vos, tf. VD
Tel: +46 (0) 72 164 47 05
E-post: Willem.Vos@piercegroup.com

Niclas Olsson, CFO
Tel: +46 (0) 70 889 05 75
E-post: Niclas.Olsson@piercegroup.com

Om Pierce
Pierce är ett ledande e-handelsbolag som genom onlinebutikerna 24MX, XLMOTO och Sledstore säljer utrustning, reservdelar och tillbehör till motorcyklister över hela Europa genom ett fyrtiotal lokalt anpassade hemsidor. Bolaget har två större segment, Offroad – försäljning till motocross och enduroåkare, och Onroad – försäljning till kunder som kör på trafikerade vägar. Därutöver har Pierce ett mindre segment, Övrigt, som främst fokuserar på snöskotrar. Med ett stort och unikt produktsortiment, inklusive flera egna varumärken, en utmärkt kundupplevelse samt attraktiva priser håller Pierce på att förändra marknaden för motorcykelentusiaster i Europa. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige, centrallagret ligger i Szczecin, Polen, och huvuddelen av kundsupporten ligger i Barcelona, Spanien. Bolaget har cirka 420 anställda.